Janne stod over for en totaltrenovering af hendes bolig. Her fortæller hun om oplevelsen med køb af vinduer og døre hos Jydsk Vindueskompagni.

Vi skulle lave et større renoveringsprojekt, og tidligt i projekteringsfasen besluttede vi, at det skulle være i sommerhus stil.

Jeg ringede til Jydsk Vindueskompagni, og Henriette lyttede til de ideer jeg havde omkring, at det gerne måtte ligne et sommerhus, jeg ville gerne have hvide vinduer som matchede en sort træbeklædning, men samtidig ville jeg gerne have dem vedligeholdelsesfrie, og i en billigere prisklasse end træ/alu.

Min forestilling om plastvinduer var at de var klodsede og grimme, men Henriette vejledte mig til at vælge dem, og beskrev en smal, klassisk kantprofil og kvaliteten. Vi fik klarlagt åbningsretninger samt dimensionering af det store centrale vinduesparti i facaden allerede over telefonen.

Som afslutning på min bestilling spurgte jeg ind til om Jydsk Vindueskompagni kunne anbefale en vinduesmontør, det kunne de bestemt. Jeg fik Lars fra Vorbasse Tømrer ud for at hjælpe med den endelige opmåling og bestilling.

Vi havde et stort projekt foran os, og da vi ikke havde lagt os fast på, hvem der skulle udføre tømrerenterprisen valgte vi Lars, da vi godt kunne lide hans løsningsorienterede tilgang til de opgaver vi stod overfor i renoveringen.

Jeg er glad for jeg valgte at ringe til Jydsk Vindueskompagni tidligt i processen. Det resulterede i nogle flotte vinduer og døre, og jeg er blevet rigtig glad for jeg valgte plast. Samtidig skabtes kontakten til en håndværker, som viste sig som en kanon sparringspartner i hele vores renoveringsproces.

Går du med ideer til en større renoveringsprojekt? Så er vi klar med personlig rådgivning til den perfekte vinduesløsning, som indfrier dine forventninger og drømme. Du er altid meget velkommen til, at kontakte os for en uforpligtende snak.

Galleri