Undgå dårligt humør – Lad solens stråler komme ind i dit hjem

Om vinteren er himlen ofte overskyet, og regnen falder en del. Vi ser ikke solen meget, men når vi gør, så kommer vinterens ynde virkelig frem.

Når vinterens ynde begynder at komme frem, så er det om at nyde det. Denne årstid byder nemlig på en masse indehygge med varmt tøj og god mad, som virkelig samler familien.

Men vinteren har også en bagside. For i takt med, at dagene bliver mørkere meget tidligere end de plejer, så kan det tage lidt på humøret. For at undgå et fald i humøret er der nogle ting, som du kan gøre for at undgå det. Sådan kan dine vinduer hjælpe dig om vinteren:

 

Få så meget naturligt lys ind, som du kan

Der er ikke noget der udsender D vitamin og booster humøret, som lidt solskin ind af vinduerne. Derfor skal du sørge for, at slå dine gardiner fra, så den lille smule sollys der er, kan komme ind i dit hjem.

Har du meget små og mørke vinduer, så kan det være en god idé, at få lavet nogle store, åbne vinduer i stedet for. Se som eksempel nedenstående hus. Disse fik sat nye vinduer i, så de rigtig kunne få noget naturligt lys ind i deres hjem. Sådan kan dine vinduer hjælpe dig om vinteren.

Sådan kan dine vinduer hjælpe dig om vinteren Sådan kan dine vinduer hjælpe dig om vinteren Sådan kan dine vinduer hjælpe dig om vinteren Sådan kan dine vinduer hjælpe dig om vinteren

 

Ikke nok med, at der er mange store vinduer i dette hus, så giver det også lidt mere liv og glæde ved hjælp af de hvide vinduer. Vinduerne i plast giver huset et helt nyt udseende.

 

Udnyt dagstimerne til din fordel

En anden ting du kan gøre er, at nyde de solrige dage så meget, som du kan. Kom ud og leg med dine børn eller brug dagen på, at få ordnet din have.

En gåtur i vinterens sol kan også være afgørende for dit humør i lang tid. Derfor skal du ud og se solen, så du kan blive ladet lidt op igen.

Lad ikke vinteren få dig ned med nakken. Gør dig selv en tjeneste, og hav rig mulighed for, at lukke lys ind i dit hjem. Hele din familie vil kunne mærke en forskel.

Vil du gerne kunne lukke mere lys ind i dit hjem, så kan du se vores plast vinduer her. Der er vinduer til alles smag.