I Kim og Lailas gule parcelhus i Roskilde var deres vinduer blevet utætte, hvilket medførte et stort varmetab og høj varmeregning. Parcelhuset og de dertilhørende vinduer var tilbage fra 1967, derfor var der ikke tvivl om, at tiden var kommet til nye vinduer.

Som resultat af denne konstatering, tog Kim kontakt til Jydsk Vindueskompagni. Efter rådgivning om de forskellige muligheder, faldt valget på 6 vinduer alle med store glasfelter uden sprosser.

Et af de punkter som især var vigtige for Kim og Laila, var at stilen i parcelhuset skulle bevares. Derfor blev de enige om hvidmalet trævinduer. Den hvide farve passer rigtig fint det gule puds og lysegrå træværk. Bestillingen lød på 2 topstyrede vinduer som er oplukkelige samt 4 fastkarmsvinduer som ikke kan åbnes. Ved at vælge fastkarmsvinduer får man et stort glasfelt som giver optimale forhold til godt lysindfald.

Resultatet af de nye vinduer er Kim og Lailas meget begejstret for. De nye vinduer får parcelhuset til at fremstå meget pænere og nyere at se på. Men dertil kommer en anden væsentligt ting, nemlig at parret næsten glæder sig til at modtage deres næste varmeregning, hvor de ikke er i tvivl om, at de vil spare penge.

Galleri