Henrik fra Broby bor i  et traditionelt parcelhus med gule mursten fra 70’erne. Vinduer og døre var fra samme tid og var blevet godt vedligeholdt, for de var fra samme tidspunkt. Men nu var de gamle trævinduer og døre ved at være godt slidte og trængte til en ordentlig overhaling. Malingen var begyndt at skalle af og den kolde efterårsvind trængte ind i stue og entré.

Henrik var glad for de eksisterende vinduer og deres tidløse stil, og ønskede derfor at få den samme slags elementer igen. Han valgte derfor at få sat topstyrede og fastkarmsvinduer i. Materialevalget faldt også på træ igen. Farven skulle forblive hvid for at lukke mest muligt lys ind. Indgangsdøren blev valgt med de nye smalle rammer, netop for at sikre det mest optimale lysindfald. Detvar også vigtigt for Henrik, at vinduer og døre skulle opgradere huset.

Alle elementer blev erstattet med nye, der ikke skaller foreløbigt og Henrik smiler og siger bestemt ”jeg håber vi kan komme til at spare på varmen – er spændt på hvor meget det bliver nu hvor det bliver koldt” hvorefter han fortsætter: ”Det ser i alt fald lovende ud og hvor er jeg glad for, at vi holdt fast i den løsning der passer så godt til huset.