Henriette og Torben skulle have nye vinduer og døre i stueetagen. Deres gamle vinduer var blevet utætte og fugerne var slidte og vinduerne trængte derfor til at blive udskiftet. Vinduerne i kælderetagen var noget nyere og trængte ikke til en udskiftning. Så deres ønske var, at de nye vinduer skulle være magen til disse.

Da de søgte på kældervinduernes mærke, viste de sig at være ret dyre fra selve producenten, så de prøvede at finde elementerne hos en anden leverandør. Her viste Jydsk Vindueskompagni sig at være en rigtig god løsning for dem. Jydsk Vindueskompagni havde de vinduer og døre de ledte efter. Henriette og Torben valgte hvide topstyrede vinduer, fordi de passede perfekt til kældervinduerne. De var også enige om, at vinduerne skulle være i træ-alu, så de i fremtiden slap for at male dem udvendigt.

Det var også vigtigt for Henriette og Torben, at Jydsk Vindueskompagni kunne tilbyde at finansiere købet af døre og vinduer helt rentefrit. På den måde havde Henriette og Torben råd til at finansiere deres nye vinduer og døre med det samme, i stedet for at skulle vente i lang tid på, at de selv fik råd til det. De fandt også ud af, at vinduerne og dørene var væsentligt billigere hos Jydsk Vindueskompagni end hos nogen anden vinduesleverandør, de kunne finde.

Henriette og Torben havde ikke behov for hjælp til montere vinduerne og dørene, da de selv har flere håndværkere i familien. De fik monteret dem uden problemer, selvom det dog var ret tungt at få elementerne op til stueetagen.

Men som Henriette sagde det: “med hjælp fra nogle traktorer og sugekopper, så lykkedes det for os.”