Lars og Birgitte fra Vejen var ved at bygge et nyt vindfang til deres sommerhus. I den forbindelse skulle de have en ny dør og nogle nye vinduer. Lars og Birgitte ville meget gerne finde en leverandør så tæt på dem som muligt. De kiggede efter mulige leverandører og besluttede sig for at vælge Jydsk Vindueskompagni, der opfyldte deres ønske om dette. Jydsk Vindueskompagni var ikke et nyt bekendtskab for Lars og Birgitte. De havde før bestilt vinduer og døre derfra. Derfor faldt valget igen herpå, da han gik på udkig efter nye elementer.

De tog derfor kontakt til Jydsk Vindueskompagni og kom frem til en løsning der passede til deres sommerhus. De besluttede sig for, at døren og vinduerne skulle være i træ. Både fordi sommerhuset er et træhus og fordi de vinduer, der forvejen sad i huset var af træ. De valgte også, at de nye elementer skulle være hvide ligesom de andre vinduer. De syntes også den hvide farve passede bedst til huset.

Lars og Birgittes valg om at bygge et nyt vindfang til deres sommerhus viste sig at være en rigtig god løsning for dem. De er blevet rigtig glade for deres nye vindfang og synes døren og vinduerne klæder sommerhuset.