Bo Vernersen og hans kone skulle have skiftet nogle vinduer og en enkelt dør.  Grunden til dette var utætheder i de gamle vinduer. Når det blæste kunne man mærke vinden gennem sprækkerne. Det samme var gældende for hoveddøren, som ikke længere var tæt for neden. Huset ligger ved ved vandet og når det rigtigt blæste og var dårligt vejr, kunne der være vand i gangen, på grund af en utæt gulvliste. Derfor gik de efter noget, der virkelig kunne holde tæt og som var nemt at vedligeholde.

En ting der var vigtigt for dem var, at vinduerne var hvide. Da Bo og hans kone overtog huset i 1985, var vinduerne grønne. Senere skiftede de til hvide vinduer og det var de disse vinduer, som nu trængte til at blive skiftet ud. De syntes vinduerne skulle være hvide igen, da de mener det klæder huset bedst.

De besluttede sig for, at Jydsk Vindueskompagni skulle levere døren og vinduerne. De blev enige om, at vinduerne skulle være træ/alu vinduer med tre-lags energiruder, hvilket de er endt med at blive utroligt glade for.

Bo sagde endda ”Den første dag vinduerne var blevet sat i, var jeg nødt til at skrue ned for varmen, hvilket jo er dejligt, fordi så sparer vi jo også på varmen her hjemme.”

Tømrer Martin Lassen stod for monteringen af vinduerne og døren. Det var de meget tilfredse med og som Bo sagde:

”Der har aldrig før været så pænt ryddet op efter en håndværker, det var helt perfekt.”

Så alt i alt syntes Bo Vernersen og hans kone, at det havde været en rigtig god oplevelse.