De gamle døre var fra 1973 og trængte til at blive udskiftet. Parret der er bosat i Vorbasse, besluttede sig for at handle lokalt, da de købte nye facadedøre hos Jydsk Vindueskompagni. De valgte at købe to facadedøre i materialet træ-alu, af den simple grund, at der er mindre vedligeholdelse. De valgte at den udvendige farve skulle være antracitgrå, så den passede til resten af husets elementer. Samtidig ville de gerne have, at deres hus fik et nyt udseende og dette fik de med deres nye døre.

Valget af døre, blev truffet fordi ”udefra passede det design os bedst”, fortæller parret. 

Førhen var deres facadedør udstyret med et-lags glas, der var tonet og mønstret. Nu har parret fået 3-lags glas i, også det nye glas er med mønster. Men modsat det gamle glas, lader det nye glas lyset trænge igennem.

Parret tilføjer da også, ”at, det er blevet meget lysere indenfor”. Det er jo især noget der nydes godt af her i de mørke vinterdage.

Parret er nu fri for at male døren, som de skulle med deres gamle tunge trædør. Samtidig har de valgt at dørene skal være hvide indvendig, så de nu passer med resten af husets indvendige farve. Dette resulterede i, at parret har fået en tilfredsstillende følelse af at det hele passer meget bedre sammen nu.

Huset i Vorbasse fik den ønskede overhaling, både nyt design udadtil – men som også spillede godt sammen med resten af huset indenfor.

Galleri