Henning bestemte sig for, at de døre, der havde siddet i huset siden 1984 skulle skiftes ud. De skulle erstattes med nogle, der kunne binde husets helhed sammen. Han valgte, at de nye facadedøre også skulle være i træ. Både fordi han fandt en model der passede ham godt og fordi det var det materiale der passede til den pris, han var villig til at betale for en ny dør. Han havde set en lignende model ovre ved sønnen og bestemte sig for at den ville passe rigtig godt til husets stil. Yderligere valgte han at skifte farve, så de nye døre nu var hvide. Dermed passede dørene til de hvide vinduer, der prydede resten af huset. Disse ændringer gør, at huset nu udstråler en større helhed.

Allerede nu bemærker Henning en tydelig forskel fra de gamle sorte tremmedøre til de nye hvide mere lukkede døre.

Han siger nemlig, at ”med hvide døre, er det hele blevet meget lysere – nogle gange kunne det sorte godt blive for mørkt”.  

Ydermere lå der også en ekstra dimension til grund for dørskiftet. En af de gamle døre kunne nemlig ikke rigtig låses og Henning frygtede for faren for indbrud i huset. Begge nye døre er derfor udstyret med tre-punkts lukning, noget han lige skal vænne sig til, men som han kan mærke var det helt rigtig valg – og han føler nu at huset er langt bedre sikret for indbrud.

Henning er også rigtig glad for, at der med de nye døre følger en langt mindre grad af vedligeholdelse – noget der er rigtig vigtigt når man hellere vil bruge tiden på andre sjovere projekter.

Galleri