André har over en periode været i gang med den helt store udskiftning af døre og vinduer i sit hus. Han var nu kommet til at skulle udskifte de store stuevinduer.

De gamle vinduer var helt fra 70’erne og var rådnet rundt i karmen – de var heller ikke længere tætte, så det skulle der gøres noget ved, når nu de kolde vintermåneder nærmede sig. De gamle vinduer var af træ og med gamle termoglas. André ville gerne skifte til træ-alu vinduer, da det kræver minimal vedligeholdelse. Noget som passede André helt fint.  Han valgte også at få 3-lags energiruder i, fordi valget af 3 lags glas betyder, at varmetabet bliver mindre. Ydermere ville han gerne skifte til hvide vinduer. De gamle vinduer var sorte, men han synes hvidt klædte huset bedre. Farven passer også sammen med den hvide hoveddør og den hvide terrasse.

Selvom André havde ændret en del på sine vinduer, bestemte han sig dog for at gå med fastkarmsvinduer igen. Han så ingen grund til at skulle kunne åbne så store nogle vinduer og så fandt han det pænest med et så stort glas som muligt. Han synes det ser det virker mindre rodet og, at man får hele perspektivet med. 

Alt i alt er André meget tilfreds med resultatet og afslutter med at sige “Edith fra Jydsk Vindueskompagni er sød, jeg er en glad og tilfreds kunde.”