Esben mente efterhånden, at det var på tide at få flere nye døre og vinduer i sit hus. Da han skulle bestemme sig for, hvor han skulle bestille elementerne fra, var han ikke rigtig i tvivl. Sidste år havde han nemlig fået monteret vinduer et andet sted i hans hus fra Jydsk Vindueskompagni. Esben og hans kone havde været meget tilfredse med vinduerne og derfor ville han også købe de næste elementer her. Esben valgte at få topstyrede vinduer og fastkarmsvinduer i plast, da de ikke kræver nogen form for vedligeholdelse.

De havde førhen forsøgt at bestille nogle elementer fra udlandet for at få prisen helt i bund. Men det havde i den grad været at se på kvaliteten – det skulle de ikke forsøge sig med igen. Da de stødte på Jydsk Vindueskompagni besluttede de sig for at prøve det, og det fortrød de ikke.

Som Esben selv sagde, “det er et meget imponerende produkt jeg har fået monteret”.

Esben snakkede også med tømrermesteren, der hjalp ham med at installere vinduerne og dørene. Tømrermesterenen var også fuld af roser over for produkterne fra Jydsk Vindueskompagni, der blot bekræftede Esben i, at han fremover også vil bestille vinduer og døre derfra.

Som han selv sagde det: ”Efter vi er begyndt at handle med Jydsk Vindueskompagni, er jeg ikke i tvivl om, at det også er dem vi vil bestille fra i fremtiden”.