Frederik stod overfor en større udskiftning af vinduer og døre.  Grunden til denne omfattende udskiftning var at de var blevet gamle og som Frederik selv sagde ”Det kan kun blive bedre”. Udskiftningen omfattede alle elementer, med undtagelse af en enkelt terrassedør, som Frederik allerede havde købt hos Jydsk Vindueskompagni tidligere.

Han tog derfor kontakt til Jydsk Vindueskompagni, da han havde benyttet dem før. Efter god vejledning kom han og vinduesrådgiveren i fællesskab frem til 9 topstyrede vinduer i træ, samt en hoveddør med et sideparti. Grunden til dette valg af elementer var, at Frederik gerne ville have nogle elementer der lignede de oprindelige.

Efter bestillingen af elementerne skulle de monteres. Her benyttede Frederik sig af henvisningen til Snedkerfirmaet Lysén, som er en af Jydsk Vindueskompagnis faste samarbejdspartner.

Dette valg af montør blev Frederik utroligt glad for. Både fordi han synes det arbejde de leverede var godt, men også fordi han følte sig hørt hele vejen igennem monteringen af de nye elementer.

Galleri