Der var efterhånden ingen tvivl om, at de gamle vinduer og døre havde udtjent deres pligt. Familien Svendsen havde nemlig konstateret at de var utætte og at der i nogle af dem var kommet skimmelsvamp. Der var ingen vej udenom at det var tid til, at kigge sig om efter nye elementer.

Familien fandt frem til Jydsk Vindueskompagni, hvor blandt andet flotte anmeldelser på Trustpilot fik dem til at tage kontakt. Efter rådgivning var de klar til at tage et drastisk valg, at ændre på både design og farve.

“Jeg havde været lidt rundt i nabolaget og kigge hvad andre havde, og jeg synes at det så godt ud” fortæller Rasmus Svendsen om deres beslutning.

I stedet for de traditionelle hvide vinduer uden inddelinger, faldt familien Svendsens valg på antracitgrå vinduer med en vandret deling i midten. Farven er meget moderne lige nu i nybyg, hvor man ofte ser både antracitgrå og sort som de foretrukne farver frem for den traditionelle hvide. De nye elementer er stadig hvide indvendig, som er med til at lyse rummene op og sikre lysindfald.

Familien Svendsens valg om at skifte stil ser man ikke så tit, men de havde modet til det, og synes at det ser rigtig godt ud og passer til huset.

Galleri