Thomas og Maj-Britt bor i et hus fra 1969 med orginale vinduer. De mange år på bagen havde sat sit præg på vinduerne, som havde taget hvad de kunne holde til og det var på tide at de skulle udskiftes.

Thomas og Maj-Britt havde tidligere benyttet sig af Jydsk Vindueskompagni og var tilfredse med både rådgivning og elementerne dengang, så de kontaktede Jydsk Vindueskompagni igen.

Ønsket gik på vinduer i plast, de er for det første er næsten vedligeholdelsefrie og samtidig fås de med dreje-kip funktion, som Thomas og Maj-britt er rigtig glade for. Dreje-kip vinduer findes i plast, og har en anderledes måde at åbne på. Et dreje-kip vinduer kan nemlig åbnes på to måder, den ene hvor vinduet kipper indad foroven, den anden kan man dreje hele rammen ind i rummet.

Thomas og Maj-Britt benyttede sig af en af Jydsk Vindueskompagnis samarbejdspartnere nemlig The Handyman/v Benny Hansen. Et valg som de var utroligt glade for.

”Det stykke arbejde, The Handyman leverede, var helt uden anmærkninger. De overholdte alle aftaler, og den pris, vi på forhånd havde aftalt med dem, holdt de sig også indenfor.” fortæller Thomas.

Alt i alt var det et forløb der var gået perfekt og helt uden problemer for Thomas og Maj-Britt.

Galleri