Heidi og Michael havde fået skiftet nogle af vinduerne for 15 år siden. Nu var tiden kommet til at få flere nye vinduer. De vinduer, som allerede var blevet skiftet var af plast. For at bevare stilen skulle de nye vinduer være i samme materiale. De andre vinduer er hvide, så det skal de nye også være.

“Vedligeholdelsen er bare nemmere ved plast. Det er vigtigt, at prioritere, hvad man har lyst til at bruge tid på. Ved træ skal man ud og male, men jo tættere på vestkysten jo sværere er det”, fortæller Heidi. 

Plastvinduerne fra 15 år siden holder så godt, så de går ud fra, at det bliver det sammen med de nye. 

Heidi og Michael vil gerne gå tilbage til den oprindelige vinduesprofil, som den lokale tømrer lavede dengang de gamle trævinduer blev sat i. Huset er gået i arv, Heidi og Michael har overtaget det efter hans bedsteforældre. Så de vinduer, der nu er blevet udskiftet er nogle bedsteforældrene fik sat i for ca. 35-40 år siden

De kan også mærke forskel på varmen og stearinlysene blafrer ikke i vinduet længere.Vinduerne kan lukkes op, vinduet imellem terrassedøren og det lille vindue kunne ikke lukkes op, så ville glasset gå i stykker. Nu kan de få frisk luft ind.  

Michael siger “Det var dejligt at blive kontaktet inden man ligger et tilbud, så er jeg sikker på at jeg fik det jeg ønskede”.

“Hvis vi  får flere vinduer, der skal skiftes og sådan som det er gået nu her, så vil vi da bruge jer igen”, afslutter Michael.