John og hans kone købte nyt sommerhus i foråret. Ved købet havde de på forhånd valgt, at sommerhuset skulle totalrenoveres, så det fik et nyt liv. Det resulterede i at både vinduer og døre blev udskiftet.

De valgte, at deres nye vinduer skulle have sprosser i, for som John nævner: ”Uden sprosser får du et kæmpe stort vindue”.

Ydermere fortæller han også, at de valgte vinduer med sprosser af æstetiske grunde – for store vinduer er ikke lige sagen for John.

De ville som sagt gerne give det gamle hus fra 68 et nyt liv. Derfor valgte de også at skifte vinduernes brune farve ud, med en fin blå-grøn farve, som John er yderst tilfreds med og som han synes passer godt til huset.  

En af grundene til at John og familien valgte at renovere huset, var også at de havde i tankerne, at det skulle bruges til udlejning. Derfor ville de gerne have det til at se indbydende ud. Med samme bagtanke, valgte de også at skifte materiale til træ-alu, i stedet for blot træ. De valgte materialet ud fra den simple grund, at det skulle være let at vedligeholde, både fordi der igennem sommeren vil komme mange gæster igennem, men også fordi et sommerhus ofte står stille store dele af året og det derfor skal være let at holde i stand.

John og familien er glade for løsningen – de gamle og slidte vinduer er blevet skiftet ud, og huset har fået det nye og moderne præg, som de ønskede.

Galleri