Vinduerne og dørene var fra omkring 70’erne, så de var efterhånden af ældre dato og nogle var temmelig utætte. Værst var hoveddøren, som havde lidt mest under tidens tand, fortæller Palle om sin beslutning for at ville udskifte sine gamle vinduer og døre.

Palle bor nær Billund, så Palle og konen tog til Jydsk Vindueskompagni og deres showroom, som ligger i Vorbasse, en nærliggende by til Billund. Mulighederne var mange og valget faldt på træ/alu vinduer og døre, da de er nemme at vedligeholde og flotte at se på.

“Her fik vi fin rådgivning om de forskellige muligheder for design, farver og materialer” fortæller Palle.

Med hensyn til facadedøren, valgte Palle en dør med tre felter som giver den en flot og rummelig form. Nogle af vinduerne ændrede han fra at være fastkarmsvinduer til topstyrede der nu kan åbnes.

“Det er rigtig godt, at vi fik dette ændret, da det giver mulighed for at lufte bedre ud. Nogle af vinduerne lod vi dog stadig være fastkarmsvinduer, da de simpelthen er for store til at kunne åbnes” beretter Palle.

Fra Palle bestilte elementerne til at de blev leveret til hans dør, tog det omkring 6 uger og selve monteringen tog omkring 1,5 dag. Palle var godt tilfreds med montørerne fra Vorbasse Tømrer og Snedker som gjorde et rigtig flot stykke arbejde. Han fortæller også at de være fine at snakke med undervejs i arbejdsprocessen.

“Vi er meget tilfredse med hele forløbet med vinduer og døre fra Jydsk Vindueskompagni og monteringen udført af Vorbasse Tømrer og Snedker” afslutter Palle.

Galleri