Med en total makeover har en kunde i Thorsø, forvandlet første salen på denne bygning markant. Med det mål for øje, at skabe et fantastisk rum, med en helt unik udsigt og lysindfald.

I dette tilfælde, som også i mange andre, havde kunden brug for vinduer designet præcis til netop dette projekt. Ved at vælge en løsning hvor man 100 % kan designe efter omgivelserne, gav det mulighed for, at kunne tænke anderledes. Hvilket man må sige, at man har gjort i denne gavlombygning.

Fokusset har været på, at inddrage den omkringlæggende natur, og trække roen og lyset indenfor. Man har gennem den gennemgribende forandringen, skabt et helt fantastisk rum med en unik udsigt. Alt sammen sikret gennem en løsning med et stort vinduesparti.
Opbygningen af vinduespartiet sikre både udsigt og mulighed for udluftning, så man på en lun sommerdag, kan få den skønne sommerluft indenfor. De to firkantede rammer i midten er nemlig oplukkelige.

Vinduespartiet vil fremover give familien, mange hyggelige stunder med en helt fantastisk udsigt. Her kan man slappe af og nyde, at følge med i årstidernes skiftende farver og udtryk.

Går du med tanker om lignende projekt? Så hjælper vi gerne med rådgivning og en løsning som indfrier dine drømme.

Galleri