Jørns hus er blevet fuldstændig renoveret. Huset har været lejet ud og de folk, som boede der,  havde ikke passet på det. Så Jørn er startet på en frisk, og derfor skulle vinduerne også have en tur.

De gamle mahognivinduer var ved at være godt slidte. Døren var blevet skiftet for et par år siden, så derfor skulle de nye vinduer passe til den. Jørn overvejede at få hvide vinduer, men det ville ikke passe sammen med døren. Derfor valgte han, at de nye vinduer skulle være mahognifarvede plastvinduer. Han valgte vinduerne skulle være i plast, så han fremover kunne slippe for at vedligeholde dem.

Efter han har gået og kigget på huset, er han også sikker på, at det er blevet det bedste resultat. Farven er pæn og passer fint til huset.

Og som hans siger “Det er simpelthen så flot, så man tror det er løgn”.Det er helt perfekt. Sprosserne har været med til give huset et helt nyt udseende, det er blevet rigtig flot. De gør det lidt mere moderne. Det pynter rigtig meget, jeg synes de gamle vinduer ligner noget for fortiden”.