En kunde i Solrød Strand skulle have udskiftet sine gamle vinduer og døre i sit hus fra 1971. Vinduerne samt terrassedøren på husets sydside var blevet gamle og heller ikke rigtigt tætte længere. Kunden tog kontakt til Jydsk Vindueskompagni, og sammen med en vinduesrådgiver blev der fundet en ny terrassedør med store vinduespartier, samt nogle nye topstyrede vinduer. Det var vigtigt for kunden at vinduerne var topstyrede, da det var hvad han havde haft før.

Elementerne blev valgt med 3 lags glas for at sikre, at tætheden er så god som mulig. For at slippe for udvendig vedligehold, faldt valget på træ-alu løsningen, hvor man har træ indenfor og alu beklædning udenfor. Derved slipper man for udvendig malerarbejde.

Ydermere ønskede kunden til at der ved siden af terrassedøren kom et stort vinduesparti. Dette var dog ikke muligt at lave i kun et parti, men man var løsningsorienteret og fandt frem til en løsning, hvor vinduespartiet i stedet blev til 2 x 1,5 meter brede vinduespartier.

I forhold til monteringen benyttede kunden sig af Snedkerfirmaet Lysén, som er en af de vinduesmontører som Jydsk Vindueskompagni henviser til i området omkring Solrød Strand. Monteringen forløb planmæssigt og ifølge kunden udført af nogle flinke montører. Det stykke arbejde som Snedkerfirmaet Lysén leverede var kunden utroligt tilfreds med.

“Der var ikke en finger at sætte på det” beretter kunden om monteringen