”Positiv oplevelse fra start til slut” fortæller Charlotte fra Randers som det første, om købet af vinduer og terrassedør hos Jydsk Vindueskompagni .

Alle vinduerne var stort set punkteret. I hendes søgning efter nye vinduer leder Charlotte på nettet ” Pludselig dukker en reklame op fra Jydsk Vindueskompagni og den trykker jeg på”. Gennem god rådgivning faldt valget på 6 bondehusvinduer og en dobbelt terrassedør.

”Det gik bare rigtig godt”, fortæller Charlotte om forløbet.

Til monteringen havde Jydsk Vindueskompagni henvist til Tømrer M. Lassen, som Charlotte godkendte. Over de næste par dage skete der en stor forandring med villaen, som med nye elemeter igen kunne skinne.

Charlotte havde en god oplevelse med tømreren som var god til at tage hensyn ”Han smed ikke bare skidt ind i huset”, forklare hun. Monteringen var næsten færdig op til pinsen. Der manglede bare en lille ting, nemlig fugen omkring vinduerne.

”Han kom pinsesøndag for at gøre det færdig”, fortæller Charlotte positivt overrasket.

Efter at de punkterede vinduer er blevet skiftet ud med nye moderne energivinduer, kan Charlotte igen se ud af sine vinduer ”Det er er fordel”, grinder hun ”Det er bare rigtig pænt”.

Galleri