Løgstør Parkhotel ligger placeret ved Limfjorden, hvor vind og vejr havde sat sit præg på de gamle træelementer. Stedets kursuslokaler med store vinduespartier som ligger placeret ud mod Limfjorden var specielt hårdt medtaget og begyndt at forfalde. Derudover var de gamle elementer også punkteret, så der var ingen undskyldninger for ikke at foretage en udskiftning.

Hotellet stod overfor en udskiftning af 5 høje vinduespartier og 3 dobbelte terrassedøre. Denne kombination af store vinduer og dobbelte terrassedøre, sikre stor indstrømning af naturligt lys til lokalerne. Samtidig med at man har mulighed for at lukke terrassedørerne op og inddrage terrassen og den omkringliggende natur.

Igennem rådgivning fra Jydsk Vindueskompagni valgte Løgstør Parkhotel, at de nye elementer skulle være i plast i stedet for træ som de gamle.

”Vi havde træ før, men det virkede ikke på grund af vind og vejr” fortæller chefen for hotellet.

Ved at vælge plast, får man et produkt som er meget hårdfør og ikke kræver løbende vedligehold med maling. Hvilket var helt optimalt i dette tilfælde, så hotellet i stedet kan have fokus på kunderne.

Galleri