I Lars rækkehus i Ribe stod Tømrermester Rasmus Scherfig over for en montageopgave på 12 vinduer og en terrassedør. De eksisterende elementer var stille begyndt at rådne mere og mere, derfor var det på tide med en udskiftning for at vedligeholde huset.

Inden monteringen fandt sted, havde Lars taget kontakt til Jydsk Vindueskompagni. Forskellige løsninger blev vendt og valget faldt på 12 topstyret vinduer i plast og med 3 lags glas. Ved at vælge plast løsningen får man et produkt som kræver minimalt vedligehold, og derfor ikke begynder at rådne som de eksisterende gjorde.

Lars havde et ønske om at benytte sig af Jydsk Vindueskompagnis lokale netværk af montører, da han ikke selv ønskede at stod for monteringen. Han blev henvist af Jydsk Vindueskompagni til Rasmus Scherfig som en fast samarbejdspartner.

Vinduerne og terrassedøren blev leveret på adressen i Ribe, hvorefter Tømrermester Rasmus Scherfig stod klar til at varetage monteringen. Tidligt om morgenen var montørerne klar til at begynde, og inden arbejdsdagen var omme, var huset udstyret med nye vinduer og terrassedør.

”Jeg er overrasket over, hvor pænt de efterlod det og hvor hurtige de var til det. De gjorde et rigtig godt indtryk, alt var fejet og støvsuget” fortæller Rasmus.

Udover at oprydningen var i orden, var der heller ikke en finger at sætte på monteringen som imponerede Lars.

”De arbejder super godt sammen og gjorde det rigtig pænt. Jeg kan kun anbefale dem” fortæller Rasmus om monteringen.

Med denne løsning slap Lars for at bekymre sig om monteringen, han kunne i stedet nye det færdige resultat uden at have løftet en finger.

Galleri