For 3 år siden flyttede Maria ind i huset i Roskilde, hvor vinduerne på den ene side var blevet skiftet. Men på den anden side af huset, fortæller Maria at de gevaldigt trængte til en udskiftning ”De var punkteret og karmene var rådne”. Maria gik derfor i gang med søgning efter nogle nye, og fandt Jydsk Vindueskompagni som hun fik bekræftet skulle være et godt valg.

”De havde mange finde anmeldelser på Trustpilot” fortæller Maria.

Gennem samtaler med en rådgiver fra Jydsk Vindueskompagni, fandt de frem til den helt rigtige løsning for Maria. Vinduer i plast som både passer til de eksisterende i huset og Marias ønske om minimalt vedligehold.

Maria ønskede ikke selv at stå for monteringen, derfor valgte hun at benytte en af Jydsk Vindueskompagnis faste samarbejdsmontører. Udover udskiftningen af vinduerne, havde Maria også et ekstra job til tømrerne. Maria havde nemlig et ønske om, at få lavet vindueskarmen om til en bænk.

”Det er virkelig fint og virker rigtig godt” fortæller Maria om løsningen.

Vinduesbænken har skabt ekstra siddepladser, med skøn udsigt til haven. Den lidt utraditionelle løsning hvor vinduet kan åbnes øverst, giver rigtig god mening, når man har ønske om at benytte vindueskarmen som siddeplads. Så er det nemlig nemt at åbne op og nyde den friske luft samtidig, uden at man selv eller kaffekoppen falder ud.

En anden stor ændring er sket ved, at vinduerne før var mørkebrune indvendige, mens de nye er hvide og lader lyset komme bedre ind i rummet.

”Nu kan jeg se igennem vinduerne” fortæller Maria og fortsætter ” Jeg bliver helt glad”.