Hoveddøren var efterhånden ved at være utæt og gammel, måtten kunden i Lundby konstatere. Tidligere havde kunden fået dannebrogsvinduer fra Jydsk Vindueskompagni med stor tilfredshed. Derfor var det nemt at finde ud af, hvem man ville kontakte da huset hoveddør trængte til udskiftning. Kunden tog kontakt til Jydsk Vindueskompagni, for en snak om hvilke muligheder der var for at designe en ny hoveddør, som kunne imødekomme kundens ønsker.

Den oprindelige dør var tilbage fra 60’erne og var designet på en anden måde, hvor den ikke lod ikke lyset komme ind i entréen. Derfor var kunden fast besluttet på at finde en anden løsning, som stadig ville passe til huset stil. For at imødekomme ønsket om mere lysindfald, blev der valgt en løsning med glas i de øverste 4 felter og fyldninger i de nederst 2.

Designet på døren passer til de eksisterende dannebrogsvinduer i huset, som tidligere er blevet leveret fra Jydsk Vindueskompagni. Dette ses ved, at glasfelterne i døren har samme inddeling og udtryk som et dannebrogsvindue, og derfor giver et flot helhedsindtryk.

Efter at døren er blevet monteret, oplever kunden for alvor forskel. Nemlig at hoveddøren nu isolerer meget bedre og at det ikke længere trækker ind. Men dette er ikke den eneste forskel, der er nemlig også sket en forbedring med sikkerheden. Den nye lås er forbedret og giver kunden ekstra tryghed.

Galleri