Hos Rikke og Kim var det blevet tid til en rigtig stor udskiftning af vinduer og døre. Dette var der flere grunde til. For det første var vinduerne ved at være slidte og for det næste havde Rikke fået allergi over for maling. Hun kunne derfor ikke længere male deres gamle trævinduer.

Rikke og Kim gik som de fleste andre på nettet, for at finde nye vinduer. På nettet faldt de over en række gode anmeldelser af Jydsk Vindueskompagni og valgte derfor at rette henvendelse.

De havde et ønske om hvide plastvinduer, da dette passede bedst til huset. De ville også gerne have vinduer med kip-funktion samt sprossevinduer, da de bor i et gammelt bondehus og de synes det var det pæneste. Rikke og Kim havde skulle også have 2 facadedøre og 2 terrassedøre. Jydsk Vindueskompagni kunne sagtens opfylde alle deres ønsker og Rikke og Kim fik derfor lige netop de elementer, de ønskede sig.

Rikke og Kim benyttede sig af Søndersø Tømrerforretning som deres montør, hvilket de blev meget glade for.

Og som Rikke selv sagde ”Det blev bare gjort til topkarakter, alle aftaler blev overholdt og arbejdet blev gjort både hurtigt og flot.”

Så alt i alt var Rikke og Kim to utroligt glade mennesker, da hele processen fra køb til montering af vinduerne var færdigt.

Galleri