Torbens søn Henrik skulle have nye vinduer og en ny terrassedør. Da Torben selv er gammel håndværker, stod Torben for købet af dem. De gamle vinduer og terrassedøren hos Henrik var blevet gamle og isolerede rigtig dårligt. Så det var blevet tid til nogle nye vinduer og en ny terrassedør. 

Torben havde førhen benyttet sig af Jydsk Vindueskompagni og besluttede sig derfor for, at det var dem der skulle stå for leveringen af døren og vinduerne. 

Torben var fast besluttet på, hvad for nogle vinduer og hvilken dør han gerne ville købe fra start af, for som han sagde ”Jeg har noget erfaring at trække på, så jeg vidste godt hvad jeg ville have”.

De nye vinduer og den nye dør blev købt i træ, da det er det som Torben synes var pænest. Det var også det han som gammel snedker syntes var nemmest at vedligeholde. Yderligere blev både døren og vinduerne valgt i hvid, da det er den farve Torben synes ser bedst ud.

Vinduerne blev købt med en dreje-kip funktion, som Torben synes er en rigtig god måde at lave vinduer på. Derfor var det også vigtigt for Torben at det blev denne type vinduer som Torben købte.