Carsten købte den gamle muremestervilla i Silkeborg med henblik på, en totalrenovering så den skønne bolig igen kunne skinne. Muremestervillaen er fra 1927 og flere af vinduerne var begyndt at rådne. ”De var bare blevet gamle” fortæller Carsten om de daværende vinduer og døre.

Jydsk Vindueskompagni var ikke et nyt bekendtskab for Carsten. Han havde i flere omgange bestilt vinduer og døre derfra. Derfor faldt valget igen herpå, da han gik på udkig efter nye elementer.

”Vi fandt nogle gode løsninger”, fortæller Carsten om rådgivningen fra Jydsk Vindueskompagni.

Samlet endte Carsten med en bestilling på 3 døre og over 30 vinduer, som skulle forny muremestervillaen.

For at matche villaens stil, blev der valgt dannebrogsvinduer. I stedet for den traditionelle løsning med hasper og stormkrog, blev der valgt paskvilgreb. Denne løsning giver mulighed for, at åbne vinduet i en bevægelse.

Facadedøren blev valgt i mahogni med flotte fyldninger samt et overparti, som sikre lysindfald i entréen. Den flotte mahognidør skiller sig ud, og understreger at dette er hovedindgangen til boligen.

I stuen giver det unikke gavlparti perfekt udsyn til haven og et enormt lysindfald. Løsningen er utraditionel men passer perfekt ind i villaens oprindelige stil.

Carsten valgte at benytte sig af Jydsk Vindueskompagnis samarbejdsmontør Beder Byg, som stod for hele udskiftningen.

”Vinduerne vi har fået, passer rigtig godt til huset” fortæller Carsten og fortsætter ”Det er bare i orden”.

Galleri