Lars mente, at hans villa i Toftlund efterhånden trængte til en ny facadedør og nye vinduer. Valget faldt på sprossevinduer og facadedør i plast, da de jo ikke krævede nogen form for vedligeholdelse.

Da han selv er lidt af en handyman og har mange års erfaring med sådanne opgaver, fik han blot elementerne leveret og monterede dem derefter selv.

Efter Lars havde fået det hele monteret, var han rigtig godt tilfreds med resultatet. Og som han selv underdrev det med et glimt i øjet: “det ser lidt anderledes ud end før”.

Lars var ikke rigtig i tvivl, da han skulle bestemme sig for, hvor han ville bestille sine nye elementer fra. Han har igennem mange år altid bestilt sine vinduer og døre fra Jydsk Vindueskompagni, og har aldrig haft nogen problemer med produkterne.  Tværtimod har han altid været rigtig glad for de døre og vinduer han har fået leveret. Lars mente derfor ikke der var nogen grund til at lave om på det. 

Det mener han stadig ikke, efter han har set, hvordan hans nye dør og vinduer ser ud i sit murstenshus. ”Jeg er egentlig bare rigtig godt tilfreds med resultatet”, siger han tilfreds.

Galleri