Karsten havde egentlig tænkt sig, at han ville bruge den gamle mahognidør, som han selv havde lavet til sin nye udestue. Den gamle dør klappede dog ud af, også blev hele udestuen meget mindre. Og nu havde de ofret så mange penge på den nye udestue, så de skulle også have en god dør og det skulle være en skydedør. Desuden virkede det som en uoverskuelig proces at skulle male mahognidøren. 

De havde også en anden skydedør, de selv havde lavet, den viste sig ikke at være god eller tæt. Karsten besluttede sig for, at det var bedre at købe en ny dør. Derfor endte de med at undersøge markedet. De valgte at købe en trædør. Den skulle være hvid, så den passede sammen med alle de andre vinduer i huset. 

Det trækker heller ikke nær som meget som før døren blev skiftet. Der er jo koldt i udestuen, derfor skulle det være en god dør, så der ikke kunne komme kulde fra udestuen ind i stuen

Karsten er rigtig glad for, at han valgte at købe en ny dør. Der kommer meget mere lys ind nu, fordi den gamle dør havde sprosser i. Huset ligger på en skrænt, så det er et rimelig mørkt hus og derfor godt med den hvide farve og de store vinduer.

 

Galleri