Vinduerne i Jacobs parcelhus i Sorring var ved at være godt slidte. De gamle trævinduer var fra 70’erne og især de vinduer, som vender mod syd havde fået meget sol og varme. Efter at have fået vejledning af Henriette fra Jydsk Vindues Kompagni, besluttede Jacob sig for, at de nye vinduer skulle være i træ-alu, fordi de er nemmere at vedligeholde. Samtidig ville han også gerne skifte farve på vinduerne. De gamle vinduer var blå, men de nye vinduer skulle være hvide, fordi han syntes den hvide farve passede bedre til huset.

Jacob valgte at få topstyrede vinduer i igen, fordi huset er bygget med det og han vil gerne bevare det oprindelige udseende. Jacob føler også, at man får mest lys ind med denne type vindue. Han vil gerne have man kan åbne hele vinduet, så der kan komme luft ind.

Det er altid anderledes med noget nyt, men jeg synes vinduerne passer godt til huset.”Det giver et lidt bedre lysindfald i køkkenet, som vi selvfølgelig er en del i”, siger han.

2 af de nye vinduer er i børneværelset, hvor vi har fået en bedre temperatur. Vi kan mærke at radiatoren ikke er nær så varme som før. “Den arbejder knap så meget på højtryk”, afslutter Jacob.

 

Galleri