Lillian har boet i sit hyggelige hjem siden 60’erne og sidst hun fik udskiftet sine vinduer og døre, var i 1970. Som tiderne skifter, skifter hvad der er på mode også. Og det er jo frygteligt mange år siden de vinduer og døre blev monteret, beretter hun. Derfor var hendes gamle vinduer og døre ikke længere pæne og moderne, fortæller Lillian. De har jo lidt tidens tand gennem de mange år og var nu mørnede og slidte at se på.

Lillian fik sin søn til at hjælpe sig med at søge efter nogle gode og billige leverandører til hende. Han havde nemlig forbindelser til folk som kendte forskellige leverandører og montører. Selvom de egentlig havde indhentet et tilbud fra en tømrer, søgte de videre og kiggede på Jydsk Vindueskompagnis hjemmeside. De tog kontakt til JVKs personale og fik et meget godt tilbud.

JVK var 10.000 kroner billigere end den første tømrer, vi havde fået et tilbud fra. Så da de var så både billigere og min søn kendte dem som værende leverandører af gode vinduer og døre, var valget ret let, fortæller Lillian om sit valg af JVK.

Det tog ikke lang tid at vælge designet af vinduerne og dørene, da en af hendes gode veninder har det samme design, som hun også ville have. De har ikke længere den mørke, brune farve, men i stedet en lys hvid farve, der også hjælper med at lyse hjemmet op. De nye elementer passer også langt bedre sammen med naboernes lige så lyse vinduer og døre. Nu er der heller ikke mere tremmer foran hoveddøren, men i stedet en stor rude i cotswold glas, der udgør den øvre halvdel af døren.

Lillian fortæller at hun er blevet for gammel til at ville og kunne vedligeholde og male trævinduer så hyppigt som de behøver. Så hun har i stedet valgt nogle vedligeholdelsesfrie vinduer og døre i plast. De er egentlig bare er pæne at se på hele tiden uden at skulle males engang imellem. På JVK’s hjemmeside, havde de læst sig til det meste som man behøvede at vide, når man skal have nye vinduer og døre. Så det var også et relativt hurtigt forløb med at få det hele bestilt.

Lillian havde valgt at få hjælp til montagen. En montør fra Tømrer M. Lassen kom og tog de præcise mål til hendes nye vinduer og døre. Tømrerfirmaet skulle også stå for montagen af de nye elementer. Da montørerne kom for at fjerne de gamle og montere de nye vinduer og døre, var de meget omgængelige og venlige, fortæller Lillian.

Efter at have fået sine nye vinduer og døre monteret, fortæller Lillian, at hun har kunne mærke at der er noget mere lunt, fordi de nye vinduer ikke er nær så utætte som de gamle. Nu er hun faktisk er begyndt at lufte ud om morgenen, hvilket jo heller ikke er en helt skidt idé, tilføjer hun.

Hun er glad for at have valgt den hvide farve, da den lyser hendes hjem op, hvilket sammen med, at det ikke længere trækker ind, bliver godt her til den mørke vinter. Lillian afslutter med at fortælle, at hun er meget glad for sine nye vinduer og døre fra Jydsk Vindueskompagni.

Galleri