25 år så gammel var Jens’ terrassedør blevet, derfor var tiden kommet til, at skulle findes en ny. Den gamle terrassedør var tydeligt medtaget efter så mange års brug, og trængte til en opdatering.

”Vi snakkede om forskellige muligheder, der endte ud i den terrassedør jeg valgte”, fortæller Jens om rådgivningen hos Jydsk Vindueskompagni.

En terrassedør med et stort glasfelt, skulle sikre den fremtidige brug af terrassen ud fra stuen.

Jens valgte at benytte sig af det landsdækkende samarbejde som Jydsk Vindueskompagni har med udvalgte montører. Snedkerfirmaet Lysén sende én mand til opgaven. Jens var utrolig imponeret.

“Jeg blev meget overrasket over, at han kunne klare det helt alene”. Jens forsætter ”Han ryddede meget fint op og tog også den gamle dør med”.

Derved slap Jens for at røre en finger. Efter monteringen af den nye terrassedør, har Jens oplevet store forbedringer på flere punkter.

”Den isolerer væsentligt bedre, og den lukker også lyden helt ude”.

Den store visuelle forandring er selve terrassedørens udseende, hvor glasfeltet er markant større end før. Dette sikre mere lys i Jens’ stue og uforstyrret udkig til haven. Det giver alt i alt en god helhedsfornemmelse og binde ude og inde bedre sammen.

Galleri