Skab forandring i det nye år

Det er den 2. januar, og vi har sagt farvel til 2016, som var et godt år hos JVK Vinduer.

Ny lokaler og ny udstilling i Vorbasse

Vinduer

Vi flyttede kontor til nye lokaler i Vorbasse, og vi fik vores flotte nye udstilling sat op og gjort klar. Den er nu åben for alle, der har lyst til at se vores produkter og vores søde medarbejdere er klar til at vise dig rundt.

Du kan finde flere informationer omkring vores udstillinger her

 

Nu er vi så trådt ind i 2017, og det nye år byder på mange spændende projekter for JVK. Vi vil sprede budskabet om vores flotte produkter på nye måder, og vi vil sikre os, at du ved hvad vi kan hjælpe dig med.

Vi vil guide dig i dine projekter, så vi sammen kan skabe de resultater, som du ønsker.

De nedenstående billeder viser nogle af de projekter, som vi har hjulpet med i 2016. Er du klar til, at stikke hul på dit projekt i 2017, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vinduer Montering af vinduer
 

Skal du have skiftet vinduer i 2017?

Trænger du til lidt forandring i det nye år, så kan vi hjælpe dig. Med det nye år følger der ofte en stor lyst til, at skabe forandring. Et af disse forandringer kan være, at du vil skabe et nyt look til dit hus. Du kan nemlig ændre det look, som dit hus har i dag ved, at sætte nye vinduer og døre i.

Vi har mange forskellige typer vinduer, som findes i forskellige farver og variationer. Her har du mulighed for at bestemme, hvilket udtryk dit hus skal have.

Forestil dig som eksempel, hvordan et lyst murstenshus kan skifte look ved, at gå fra hvide plastvinduer til mahogni vinduer. Denne forskel vil være tydelig at se!

Du kan endda spare penge ved, at prøve vores nye 3-lags vinduer, som holder varmen inde. Du kan se mere om vores 3-lags vinduer her.

Du kan få inspiration til dit hus her. Du er også velkommen til, at kontakte os uforpligtende for tilbud eller sparring. Vil du skabe forandring i 2017, så hjælper vi dig med, at finde de rette vinduer til dit hjem.