Hvad er energiruder?

Energiruder er de ruder, som sikrer en høj stabilitet og holdbarhed. Det er de ruder, som får varmen fra solen til, at blive inde i rummet, hvilket har en stor indvirkning på husets varmeregning. Samtidig undgår du træk og der er kun minimal vedligeholdelse af disse vinduer.

Hos JVK er energiruder vores standardruder. Vores energiruder findes både i 2-lags glas og i 3-lags glas, som hver især har forskellige fordele. Dog er vores 3-lags glas de mest energirigtige for dit hjem.

Se vores bedste 3-lags energiruder her.

3-lags ruder

 

Energivenlige 3-lags ruder

2-lags ruder holder godt på varmen. De isolerer dit hjem, så der ingen træk kommer. Men vil du virkelig spare på energien, så er det 3-lags ruder, som du skal ud og have fat i.

Vores 3-lags ruder bliver fremstillet af de bedste producenter på markedet. Ruderne er af høj kvalitet, og de bliver placeret 3 glas lige efter hinanden, som på ovenstående billede.

Vores 3-lags energiglas er fremstillet af materialer, som giver vores 3-lags energiglas en Eref på 0.

En Eref på 0 betyder, at den varme der kommer fra solen, og ind i dit hjem, forbliver i dit hjem. På denne måde bliver din varmeregning markant billigere, og du vil ikke have dug problemer om vinteren.

Vores 3-lags energiglas er det bedste valg indenfor energiglas, som vi har. Det bedste af det hele er, at der er minimal vedligeholdelse ved disse vinduer, og de kan samtidig fås i forskellige former og varianter.

Her kommer der nogle af de fordele, som energivenlige 3-lags ruder har:

  • De er CE-mærkede
  • De har lang levetid – slagfast og vejrbestandigt plast
  • De kan leveres i hvid både udvendig og indvendig
  • Det er nogle A-mærket vinduer
  • Alle vinduerne har 10 års produktgaranti på alle plastelementer

 

Vil du høre mere om vores 3-lags glas, så er du mere end velkommen til, at ringe til vores sælgere. De er klar til, at svare på alle dine spørgsmål.