Birthe i Nordborg kunne berette om en rigtig dejlig oplevelse, hun havde med Jydsk Vindueskompagni med køb af nye facadedøre. Birthe og hendes mand bor i et hus fra 1974 som stadig havde orginaldøre, dermed var det tid til at disse døre skulle udskiftes.

Birthe og hendes mand søgte på nettet efter døre. De fandt Jydsk Vindueskompagni og fik et uforpligtende tilbud de fandt virkelig interessant. Så med det tilbud for øje, tog de kontakt og var i løbende dialog omkring valget af nye facadedøre.

Birthe understreger at de var utroligt glade for rådgivningen. Havde man spørgsmål kunne man altid få et både hurtigt og men også i flere tilfælde mere fyldestgørende svar, end hun havde regnet med. Hvilket også blev afgørende for, at det blev Jydsk Vindueskompagni valget faldt på.

Hvad angår valget af typen af døre, blev Birthe og hendes mand enige om, at det skulle være træ/alu døre med klart glas. Træ/alu fordi det er vedligeholdelsesfrit og klart glas fordi det ville betyde mere dagslys i deres hus.

Montøren Birthe og hendes mand brugte var AT-Boligservice. Der var ikke en finger at sætte på noget som helst. Birthe og hendes mand havde en god dialog med montøren under hele forløbet. De fik aftalt et tidspunkt for montagen, og montøren kom til tiden og leverede et helt igennem tilfredsstillende stykke arbejde.

Galleri