Skub liv i din udestue

Er du en af de heldige, som er beriget med en udestue til dit hus? Det fantastiske ved en udestue er, at man kan skabe en følelse af frihed. Dette sker oftest, hvis vinduer og døre er store og åbne. 

Har du allerede en udestue, men bruger du den ikke så meget? Kommer lyset ikke ordentligt ind eller er den kold at sidde ude i? Disse problemer kan vi hjælpe dig med at løse.

Er du den heldige ejer af en udestue, så skal du få det bedste ud af den. Vi ser tit, hvordan det forkerte match af vinduer og døre kan give det forkerte look, eller slet ikke kan bidrage nok til udestuens placering.

Det fantastiske ved sådan en er, at man får rig mulighed for, at få mere lys og luft ind i sit hus. Her kan man sidde og nyde sin have, uanset hvilket vejr det er. Men det kan være svært, at udnytte den gode plads optimalt. Det første man dog kan kigge på er, om de nuværende døre og vinduer retfærdiggører udestuens potentiale.

Nedenfor har vi et resultat af, hvad nye vinduer og døre kan gøre ved en udestue:

FØR:

Udestue

 

Udestue

 

Udestue

 

EFTER:

Udestue

 

Udestue

 

Udestue

 

Kan du se forskellen?

Vinduerne er blevet større, hvilket gør stuen mere åben. Døren er også blevet større, og sammen med den hvide farve, ser udestuen helt ny ud. Hemmeligheden her er, at det kun er vinduerne og dørene der er blevet skiftet, samt udestuen er blevet malet.

Her kan de ses, hvordan den hvide farve samt de store vinduer gør stuen større og mere luftig.

Isoler din udestue

Er din udestue kold at sidde i, så er det en god idé at holde øje med, om det er vinduerne eller døren, som er utætte. Med nye vinduer og døre kan du både få mere luft ind, men også skabe et bedre indeklima. Dette kan gå ind og påvirke hele dit hus.

Skal du allerede have skiftet dine vinduer på grund af isolering, så råder vi dig til, at vælge nogle store vinduer, som giver dig mulighed for, at udnytte udsigten ud til din have. Dette er rigtig lækkert om sommeren, når det er for varmt til, at sidde ude. Så kan du sætte dig ud i din stue, og samtidig nyde solens stråler.

Giv din udestue et nyt udtryk

Du kan selv skabe et nyt udtryk til din udestue. Med store, nye vinduer kan du skabe mere plads, og mere frihed. Har du spørgsmål, så er du velkommen til, at kontakte os idag. Sammen hjælper vi dig med, at finde de produkter, som passer til din udestue.

Du kan også følge os på Facebook her. Her kan du se flere billeder af vores vinduer og døre, samt få gode råd og support med på vejen.