Som følge af en løbende udskiftning af vinduerne i sin villa ønskede Johnny at få udskiftet flere af vinduerne i hjemmet. Johnny fortæller, at han tidligere har anvendt Jydsk Vindueskompagni, og har været vældig tilfreds med resultatet. Derfor vælger han at benytte sig af deres rådgivning igen. Da han tidligere har udskiftet andre vinduer i villaen, faldt valget hurtigt på vinduer i træ.

Johnny fortæller, at der blandt de valgte vinduer er der nogle topstyrede vinduer, der kan vendes rundt, således at ydersiden af vinduet vender ind mod huset. Det er en funktion, som Johnny er meget glad for, da han nu kan stå indenfor og vaske sine vinduer.

Derudover faldt valget på vinduer med friskluftsventiler, som tillader en let udluftning, uden at man åbner vinduet. Johnny  fortæller, hvordan det mindsker støjniveauet og varmeudledningen at åbne friskluftsventilerne i stedet for at åbne vinduerne. Dette muliggør vel at mærke stadig en udluftning, så der altid er frisk luft indenfor.

Efter at have truffet valget af vinduer, gik der ikke lang tid, før vinduerne blev leveret, hvorefter de hurtigt blev monteret med et fremragende resultat, fortæller Johnny meget veltilfreds.

Johnny var meget tilfreds med arbejdet af Jydsk Vindueskompagni og Snedkerfirmaet Lysén, som stod for montering af vinduerne. Johnny fortæller, hvordan han efterfølgende har anbefalet begge parter til sine kolleger, der også skal til at udskifte sine vinduer. Han begrunder det med, at hele processen med valg og montering samt resultatet heraf har været fremragende.