Guide: Sådan vælger du den rette hoveddør

Skal du have en ny hoveddør i 2017? Hos JVK har vi mange forskellige typer hoveddøre, som du kan vælge imellem.

Vi har en lang række af  hoveddøre, og du kan selv designe dem efter dine ønsker. Du kan blandt andet designe din egen facadedør, hvor du selv kan bestemme, hvordan den skal fungere samt, hvilken farve den skal have.

Få din næste hoveddør med 10 års garanti hos JVK.

Forskellige typer af hoveddøre

Der er mange valgmuligheder, når du skal designe din næste hoveddør. Du skal blandt andet vælge, hvordan hoveddøren skal fungere.

Når vi skriver fungere, så er det fordi, at du skal tage et valg om, om din kommende dør skal være en indadgående hoveddør eller en udadgående hoveddør. Du kan også vælge en dobbelt dør, hvis du vil have mere fokus på indgangen til dit hus.

Samtidig skal du også vælge et design, som matcher til den bolig, som du bor i. Er det en hoveddør til lejlighed du skal have, eller er det en dør til hus? Det er her vidt forskelligt, hvilke døre, der passer bedst ind. Specielt en dør til hus kan være svær at matche ind, da valgmulighederne er så mange. Skal du vælge en dør til lejlighed, bliver processen ofte nemmere, da døren ofte skal matche resten af bygningen.

Materialemuligheder til din hoveddør

JVK har forskellige materialemuligheder, som du kan bruge til din næste facadedør. Indenfor de forskellige materialemuligheder vi har, kan du tilpasse dit design, så du bliver 100% tilfreds med resultatet.

Du kan vælge, at din kommende hoveddør skal være i enten træ, træ-alu, plast eller mahogni.

Træ/træ-alu: Du kan få din næste hoveddør i træ. Vi sørger for, at træet er i højeste kvalitet. Døren er  CE-mærket, og den kvalitetsoptimerede dør i træ har ingen synlige knaster. Harpiks gennemslaget er minimeret, så din dør holder sig flot og holdbar. Denne hoveddør med træ har 10 års garanti.

Plast: Med en dør i plast, kan du både vælge mellem en indadgående dør eller en udadgående dør. Du har også en række forskellige farvevalg, som du kan vælge imellem. Vil du f.eks. have en sort hoveddør, så er dette en mulighed for dig.

Men nu handler valget selvfølgelig ikke kun om, om du hvorvidt du skal have en sort hoveddør. Med denne type dør tager du det mest miljørigtige valg, da denne type har en høj isoleringsevne uanset, om det er en dør til hus eller en hoveddør til lejlighed. En dør i plast er vedligeholdelsesfri, og der skal ikke laves noget malerarbejde.

Mahogni: Du kan også give din dør en varm glød ved, at vælge mahogni. Mahogni ser godt ud på alle typer hoveddøre – specielt hvis du vil have en dobbelt hoveddør eller en facadedør.

Mahogni er ekstremt modstandsdygtig. Grunden til dette er, at mahogni er fuld af olie og salt. Forestil dig derfor, hvordan vand bare preller af døren, når det regner. Derfor er dette materiale også rigtig godt til indadgående døre, da døren ikke holder på vandet.

Hoveddør standardmål

Ét af de vigtigste faktorer, som du skal tage med i din hoveddørssøgning er, at den skal passe perfekt i højden og bredden. Ikke alle huse er ens, og her virker en dør med standardmål ikke altid. Standardmålene for en hoveddør er 95 x 212 cm.

Hos JVK har vi besluttet os for, at tilpasse din dør helt gratis for dig. Du vil få en special produceret dør, som passer lige ind i dit hus.

Så snart du har bestilt din dør, og vi har gennemtjekket dine oplysninger, bliver din dør sat i produktion. Vi har ingen døre på lager, da de fleste døre er forskellige. I stedet bliver din dør special produceret, så du har en helt unik hoveddør til dit hus eller lejlighed.

 

Find hoveddør pris

Vi kan ikke give dig en bestemt pris på din dør, da prisen på hoveddøre er forskelligt fra bestilling til bestilling. Vi tager højde for de materialer, som du har valgt, samt om døren skal være en dobbelt dør eller en facadedør.

Når vi har fået dine oplysninger på, hvilken dør du vil have, så laver vi et uforpligtende dør tilbud. Her får du et skræddersyet tilbud, som du kan vælge til eller fra.

Skal du have en ny dør, så kan du se mere inde på JVK’s hjemmeside. For mere hjælp kan du ringe til vores support på 70 10 90 99.