Mahogni vinduer: Form dem selv

Der er mange forskellige typer vinduer, som du kan få til dit hus. Et af disse typer er vinduer i mahogni. Vinduer i mahogni giver dit hus en helt specielt glød med dets brune farve, og du kan få dine mahogni vinduer i mange forskellige former.

Mahogni vinduer

 

Hvad er mahogni vinduer?

Mahogni er en stærk træsort, som er kendt for sit hårde materiale med dens flotte rødbrune farve. Træsorten er en ædel en af slagsen, og den er nem at arbejde med. Med tiden bliver mahogni mørkere, hvis de ikke bliver passet og plejet løbende.

Mahogni vinduer blev brugt rigtig meget i 60’erne.

 

Vedligeholdelse

Et af fordelene ved vinduer i mahogni er, at de er nemme at vedligeholde. Hvad du skal gøre for at vedligeholde dem er, at behandle dem med olie. Hvis ikke dette bliver gjort, får vinduerne et gråligt skær.

Ved at behandle dine mahogni vinduer med olie, mætter du træet så det ikke udtørres. Du ved, at træet er mættet, når regnvand danner små perler på træet.

Med løbende vedligeholdelse, vil du få vinduer som holder i mange år, og som holder den samme glød.

 

Vinduestyper i mahogni

Hvis du gerne vil have vinduer i mahogni, har du en del at vælge imellem. Du kan få dine vinduer i alle størrelser og former hos JVK, og vi tilpasser det til dig. Se de forskellige typer her:

Topstyrede vinduer

Sidehængte vinduer

Sprossevinduer

Dannebrogsvinduer

Tophængte vinduer

Fast karm

 

Hos JVK producerer vi alle vores mahogni vinduer i oliemættet mahogni, som har et højt indhold af salt og olie. Med vores materialer kan dine vinduer holde til de danske vejrforhold, og stadig beholde deres gyldne farve.

Vores mahogni vinduer kommer fra savværker, som er kontrollerede. De er forpligtet til, at følge nogle regler, som sikrer beskyttelse af tropeskovene. Med mahogni vinduer fra JVK sikrer du samtidig skovenes vedligeholdelse og bevarelse.

Vil du høre mere om vores vinduer i mahogni, så er du velkommen til, at kontakte os idag.