Et sommerhus som BS ville elske

Mangler du et hjem, så er der mange måder, hvorpå du kan skabe dit eget. Igennem kreativitet kan alt lade sig gøre, hvilket selve BS Christiansen har vist os utallige gange på TV.

Tiltaler store, moderne sommerhuse dig ikke, eller kan du ikke finde penge til at købe et nyt sommerhus, så kan du lave din egen personlige løsning med få ressourcer.

Nedenstående sommerhus er en genial og billig konstruktion, som fungerer fuldstændigt som et lille sommerhus.

 

Specielle sommerhuse

Vil du bygge selv?

Har du planer om, at bygge dit sommerhus selv, så er der nogle ting, som du skal tage stilling til inden du går i gang:

  • Materialer

Du skal finde ud af, hvilke materialer du vil bruge til, at bygge dit nye sommerhus af. Det skal være materialer, som er holdbare, og som du kan bygge noget ordentligt ud af. Her skal du huske, at det er materialer til både vægge, døre og vinduer, gulv m.m.

De materialer du bruger til dit byggeprojekt er alt med til, at give dit sommerhus et helt specielt look. Bare kig på terrassedørene og vinduerne på nedenstående billeder. Med almindelige vinduer og terrassedøre kan du skabe et specielt udtryk på dit byggeprojekt, som giver alle der træder ind i sommerhuset, en helt speciel følelse.

Ved at tilføje store vinduer og døre til dit byggeprojekt, gør du både rummet lysere, større og du sætter et mærkbart præg på det. Igennem de rette materialer kan du skabe et unikt udtryk på dit byggeprojekt – Det behøver hverken at være for dyrt eller for svært, for med hjælp fra os, kan du finde de døre og de vinduer, som passer til din stil og behov.

Vores sælgere står klar til, at hjælpe dig. Du kan kontakte os her for hjælp.

 

  • Placering

Hvor vil du bygge henne? Placeringen er også vigtig alt efter, hvor stort et sommerhus du vil bygge. Vil du bygge et sommerhus uden køkken, men som bare er for, at kunne komme lidt væk fra hverdagens stress og jag, så skal du finde en grund forholdsvist tæt på dit hjem.

Sørg for, at beliggenheden matcher alle dine behov. Det er svært at rykke et helt sommerhus, hvis du bliver utilfreds med grunden.

 

  • Budget

Hvor mange penge vil du bruge på dit byggeprojekt? Hav et skarpt budget for dit byggeprojekt, og sørg for, at holde dig indenfor budgettet.

Dit budget skal også matche til, hvilken lokation du vælger og hvilke materialer du vil bruge til dit sommerhus. Når du har budgettet på plads er det bare om, at komme i gang!

Billede 2

Billede 1

Vil du i gang med et byggeprojekt?

Det ovenstående sommerhus er et tydeligt tegn på, at man kan lave rigtig mange kreative beboelsesmuligheder.

Har du nogle ideer eller planer om, at gå i gang med dit eget kreative byggeprojekt, så er du velkommen til, at kontakte os.

Vi vil med glæde hjælpe dig et skridt hen af vejen, og guide dig i, hvad du kan med dine vinduer og døre.